♥ BE LIKE A FLOWER TURNS ITS FACE TOWARDS THE SUN

June 29, 2015

sweater - Atmosphere, cardigan - Vopse ,  jeans - Sunbird, shoes - Superin, bag - Tommy Hilfiger, necklace - Varnish Flower

Ahojte!:) Opäť ďalší outfitový článok. Už dlhšiu dobu som sa v obchodoch a na rôznych e-shopoch pokukávala po kardiganoch a rozmýšľala som či si aj ja mám nejaký zaobstarať. V piatok som bola na nákupy a do oka mi padol tento nádherný kardigan v kráľovsky modrej farbe. Hneď som ho musela mať! :) Krásne doplní akýkoľvek aj obyčajný outfit. Celý outfit som ešte doplnila kabelkou Tommy Hilfiger a náhrdelníkom v tvare kvietkov (Varnish Flower), ktorý bol ako stvorený práve k tomuto outfitu a prostrediu. Vlastníte aj vy nejaký kardigan, alebo ich nemáte veľmi v obľube?







You Might Also Like

3 comments

  1. Ten carigan je prostě perfektní, nejdřív jsem myslela, že je to sako:) Má naprosto perfektní střih a líbí se mi moc ta modrá a ta černá, skvělý kontrast barev:) Taky je skvělé bílé pod ním a ten šperk:)

    ReplyDelete
  2. Ten carigan je prostě perfektní, nejdřív jsem myslela, že je to sako:) Má naprosto perfektní střih a líbí se mi moc ta modrá a ta černá, skvělý kontrast barev:) Taky je skvělé bílé pod ním a ten šperk:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem krásne Vendy :) ... mňa zaujal hneĎ na prvý pohľad, tak som ho musela mať!: )

      Delete

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NIKOLA KNAZIKOVA

NIKOLA KNAZIKOVA

Total Pageviews