♥ SUMMER TIME SWIMSUIT - PLAVKY PODĽA TYPU POSTAVY

April 19, 2016


Hoci sa to nezdá, leto je za dverami a je najvyšší čas vybrať si nové plavky. Ale aké? Odpoveď nie je tak jednoduchá, ako by sa mohlo zdať. Žiadna univerzálny totiž neexistuje. Každé telo je iné a každej žene pristane niečo iné. Napriek tomu existuje pár rád, ktoré Vám môžu pomôcť, aby ste si vybrali také plavky, ktoré vám nie len pristanú, ale budete sa v nich cítiť aj dobre.

Ja už svoje plavky na leto mám. Sú z eshopu moje-bielizen kde môžete nájsť plavky pre akýkoľvek typ postavy, a za skvelé ceny. Plavky sú kvalitné, s príjemného materiálu a s krásnym vzorom.



♥ TYPY POSTAVY:

1. "OBRÁTENÝ TROJUHOLNIK"

• Je postava, ktorá sa vyznačuje širokými ramenami a užším pásom. V tomto prípade je potrebné odviesť pozornosť od ramien, teda skryť ich dominanciu. Ideálnym trikom, ktorý možno v tomto prípade odporučiť, je pestrofarebný spodný diel plaviek. Ten vizuálne odvedie pozornosť od vŕšku. Čo sa týka tvaru nohavičiek, môžu byť akékoľvek, no najviac ti pristanú nohavičky bokové.


2. "TROJUHOLNÍK“

• Je postava, ktorá má užšie ramena a široké boky. V tomto prípade je najlepšou voľbou odpútať pozornosť od spodnej časti postavy. Nosiť výrazné vršky plaviek a jednofarebný spodná diel.


3. "JABLKO"

Disponuje širokým hrudníkom, skoro nerozoznateľným pásom a vetším bruškom. Ramena a boky sú naopak užšie. Od širších partií je potreba odviesť pozornosť, to sa podarí s veľa vystrihnutými jednodielnymi plavkami, ktoré opticky postavu pretiahnu a zúžia. Vhodné sú dvojdielne "tankiny", ktoré bruško zakryjú, ale dajú sa aj vyhrnúť a použiť ako klasické dvojdielne. Pomocníkmi sú aj vhodné plážové doplnky - sukne, šaty, tuniky.


4. PRESÝPACIE HODINY"

• Jedná sa o ideálny typ postavy, ktorá má rovnako široké ramená aj boky a k tomu užší pas. Ženy s takouto postavou by mali svoje krivky zdôrazniť. Pristane im každý trend. Ideálnou voľbou sú plavky s trojúholnikovým vrškom, pestrofarebné nohavičky, alebo tiež plavky bez ramienok, pokojne aj jednodielne v zaujímavom vzore a farbe.


5. ATLETICKÁ / CHLAPČENSKÁ

• Ženy, ktoré veľa športujú, majú často svalnatý trup s málo tvarovanými krivkami. Prechod medzi bokmi a pásom je vďaka tomu takmer nebadateľný. U tohto typu postavy je potrebné podporiť ženskosť a vytvarovať krivky. Ideálne sú bedrové nohavičky so zaväzovaním, viac vykrojené bikiny alebo aj jednodielne plavky s prepracovaným pásom, ktorý sa tým zvýrazní.


UŽ MÁTE VYBRATÉ PLAVKY NA LETO?

You Might Also Like

6 comments

  1. I love the print on this swim suit!

    -Ashley
    Le Stylo Rouge

    ReplyDelete
  2. Love the illustrations for showing swimsuits for your body type!

    Tina
    www.justatinabit.com

    ReplyDelete
  3. These are amazing illustrations on body shapes and what swimming costumes to wear. Thank you so much for sharing.
    www.fashionstylemogul.com

    ReplyDelete
  4. Great tips! Will have to keep this in mind when shopping soon!

    Danielle
    http://www.blushblossom.com

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. Ja mám tvar postavy presýpacej hodiny, a aj keď nemám úplne dokonalú postavu, potrebovala by som nejaké to kilo do leta zhodiť, tak aj tak nosím dvojdielne plavky z https://www.moda-pradlo.sk/zeny_k159/damske-plavky_k163/ . Nikto sa na mňa pozerať nemusí, keď nechce, ale ja sa nebudem kvôli nikomu stláčať v jednodielnych plavkách :-) .

    ReplyDelete

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NIKOLA KNAZIKOVA

NIKOLA KNAZIKOVA

Total Pageviews