♥ ALOE LIVE - VAŠE ZDRAVIE Z RÚK PRÍRODY

November 23, 2015


○ Aloe Vera je jedným z najúčinnejších spôsobov, ako liečiť zdravotné problémy a zároveň sa denne preventívne chrániť pred vonkajšími škodlivými vplyvmi, ktoré denne zaťažujú náš organizmus. Aloe Vera sa vyznačuje vysokým množstvom zdraviu prospešných zložiek, pričom každá z nich plní presnú úlohu v našom organizme.


○ Ja som mala možnosť vyskúšať všetky produkty Aloe Live, a taktiež Noni Live od Pharma Activ, a za seba možem povedať, že skutočne stojí za to si ich kúpiť. Nič lepšie pre svoje zdravie nemôžete spraviť, ako dať vášmu telu to čo potrebuje! Takže teraz vám predstavím jednotlivé produkty a ich vlastnosti. 


♥ ALOE LIVE

• Táto šťava z Aloe je vyrábaná zo starostlivo vyberaných najčerstvejších, dozretých listov aloe. Metóda ktorá je používaná pri ich získavaní je zaručuje úplné zachovanie všetkých najlepších vlastností aloe gélu.

• Jedná so o 99,7% šťavu z aloe, ktorá napomáha riadnemu tráveniu, podporuje obranyschopnosť organizmu a zdravý vzhľad pokožky, ktorú vyživuje zvnútra. Snúbi sa v nej efektívnosť s jemnosťou pôsobenia.

• Aloe obsahuje viac než 200 aktívnych zložiek.


♥ ALOE LIVE IMUNITA

• je výživový doplnok ktorého rastlinné zloženie má pozitívny vplyv na imunitný systém, znižuje pocit únavy a pomáha prispôsobiť sa organizmu na každodenný stres. Obsahuje šťavu z aloe, z plodov bazy čiernej a sirup z malin.

○ Aktívnymi zložkami AloeLive imunita sú 3 látky, ktoré pôsobia komplexne a vzájomne sa doplňujú:

♦ šťava z aloe znižuje pocit únavy a pomáha prispôsobiť sa organizmu na každodenný stres, má pozitívny vplyv na správnu funkciu imunitného systému.

♦ sirup z plodov bazy čiernej podporuje normálnu funkciu imunitného systému.

♦ sirup z malin dáva celku výbornú chuť.


ALOE LIVE DETOX 

• je výživový doplnok obsahujúci šťavu z aloe, výťažky z listov artičoku, z listov zeleného čaju, z listov žihľavy, z koreňa púpavy a z horkého pomaranča.

♦ Šťava z aloe priaznivo vplýva na gastrointestinálny trakt a napomáha tráveniu.
♦ Extrakt z artičoku podporuje funkciu pečene a vylučujúcu funkciu obličiek, ktorých riadna činnosť napomáha v procese očisťovania organizmu.
♦ Výťažky zo zeleného čaju a žihľavy podporujú odstraňovanie prebytočnej vody z tela, čo napomáha k regulácii telesnej hmotnosti. Výťažok zo zeleného čaju prispieva tiež k riadnemu metabolizmu lipidov.
♦ Výťažok z púpavy je prospešný pre správnu funkciu močových ciest. Takisto podporuje prácu pečene a tráviaceho ústrojenstva.
Výťažok z horkého pomaranča prospešne ovplyvňuje metabolizmus lipidov a tým podporuje proces chudnutia.


ALOE LIVE CELLULITE

• je výživový doplnok so sladidlom, ktorého rastlinné zložky podporujú organizmus v boji s vodnou a tukovou celulitídou bežne nazývanú „pomarančová koža“ v okolí stehien a zadku. AloeLive Cellulite je prípravok určený pre ženy, ktoré sú náchylné na prejavy celulitídy.

Šťava z aloe pomáha udržiavať zdravú pokožku v dobrej kondícii a podporuje bunkový metabolizmus. Je prírodným antioxidantom, ktorý chráni bunky organizmu proti účinkom voľných radikálov.
Prášok z rastliny pupočníka ázijského (gota kola) stimuluje fibroblasty (bunky spojivového tkaniva kože) k produkovaniu kolagénu, čo kladne ovplyvňuje pružnosť pokožky a jej pevnosť. Podporuje periférny krvný obeh, vďaka čomu pomáha udržiavať normálny prietok krvi v tkanivách, a tým ju riadne vyživuje.
Výťažok z chaluhy zvyšuje energetický metabolizmus stimulovaním látkovej premeny, vďaka čomu uľahčuje spaľovanie tukového tkaniva a tým umožňuje kontrolovanie telesnej hmotnosti a reguluje trávenie.
Výťažok zo semien viniča hroznorodého podporuje krvný obeh a napomáha udržiavanie zdravých krvných ciev. Ovplyvňuje znižovanie celulitídy, napomáha chudnutiu a pomáha kontrolovať telesnú hmotnosť.
Výťažok zo zeleného čaju stimuluje metabolizmus živín a pomáha s okysličovaním a rozpadom mastných kyselín, čím uľahčuje spaľovanie tukového tkaniva. Podporuje vylučovacie procesy organizmu, v tom vylučovanie prebytku vody.
Výťažok zo žihľavy podporuje odstraňovanie prebytku vody z organizmu. Nezabúdajte, že zdravý spôsob života a vyvážená strava zaisťujú riadne fungovanie organizmu a dobrú kondíciu.


♥ ALOE LIVE S DUŽINOU

• Jedná so o 99,6% šťavu z aloe s dužinou, ktorá napomáha riadnemu tráveniu, podporuje obranyschopnosť organizmu a zdravý vzhľad pokožky, ktorú vyživuje zvnútra.

Šťava z aloe obsahuje množstvo aktívných látok, ktorých príroda zvolila v dokonalom pomere tak, aby sa navzájom dopĺňali vo svojom pôsobení a mali priaznivý vplyv na ľudský organizmus.

♦ Dužina obsiahnutá v preparáte AloeLive šťava z aloe s dužinou má najcennejšie zloženie, pretože pochádza zo štvorročných rastlín, plne zrelých.

♦ Dužina obsiahnutá v AloeLive šťava z aloe s dužinou dosahuje najvyššiu kvalitu, pretože bola dôkladne zbavená šupky, v ktorej sa sústreďujú látky pôsobiace preháňavo - aloin, emodín.

♦ AloeLive šťava z aloe s dužinou je výborným doplnkom každodennej stravy, ktorý podporuje trávenie organizmu.

♥ NONI LIVE

Ide o 100% šťavy z ovocia NONI.

Zlepšuje náladu a zmierňuje stres Šťava z plodov ovocia Noni (Morinda citrifolia) podporuje prirodzenú obranyschopnosť.

♦ Vieš, že......  NoniLive je šťava vyrobená z najkvalitnejšieho ovocia rastliny noni, ktoré je pestované vo voľnej prírode, vďaka čoho si zachováva všetky svoje unikátne vlastnosti?

Vieš, že....... Noni je „najzdravšie“ ovocie na svete? Preto je šťava z ovocia noni elixírom zdravia a mladosti obyvateľov rajských ostrovov v oblasti Pacifiku, vďaka ktorému sú zdraví a šťastný po dlhé roky.

♦ Vieš, že...... šťava z noni aktivizuje imunitný systém a pôsobí na zlepšenie nálady? Preto je NoniLive výživovým doplnkom vhodným pre všetkých, ktorí zle znášajú zmeny počasia a jesennú a jarnú únavu. Ocenia ho tiež osoby, ktoré dlho a intenzívne pracujú, sú vyčerpaný povinnosťami a stresom.

Morinda citrifolia obsahuje viac ako 140 druhov vitaminov, stopových látok, enzymov, alkaloidov, fytosterolov, rastlinných olejov, kyselín a antioxidantov. Pomimo látok všeobecne známych obsahuje Noni aj niekoľko látok endemických napr. xeronín (prenášač nervových signálov, ktorý spúšťa činnosť vâčšiny enzymov v lidskom tele), dacanthal (látka, ktorá ničí predrakovinové a rakovinové bunky), stigmasteryl (látka, ktorá bráni systémovej degenerácii tkanív).


Nezabúdajte, že zdravý spôsob života a vyvážená strava zaisťujú riadne fungovanie organizmu a dobrú kondíciu.


You Might Also Like

3 comments

  1. Tak tohle neznám, ale zkusím. Aloe vera mám hrozně ráda!:)

    ReplyDelete
  2. I didn't know this brand before. Thanks for sharing (:
    Nati xx
    www.simplyartdicted.com

    ReplyDelete
  3. ešte som o nihc nepočula ale normálne si ma na nejaky nahovorila po nejakom z nich sa ešte lepšie pozriem:)

    ReplyDelete

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NIKOLA KNAZIKOVA

NIKOLA KNAZIKOVA

Total Pageviews