♥ ALPRO - Sója ukrýva tajomstvo ku zdraviu

November 17, 2015


Ahojte všetci!:)

Dnes vám predstavím výrobky od ALPRO - ktoré možno už aj poznáte?! Alpro je moja najobľúbenejšia značka, takže som skákala jedna radosť, keď som obdržala balíček s týmito úžasnými produktami. A teraz sa chcem spolu s vami podeliť o moje skúsenosti a názory ohľadom týchto produktov a tiež prečo je lepšie používať sójové produkty?!

Info: (V skutočnosti mi prišlo viac produktov od Alpro, no žiaľ fotky kde som ich mala všetky nafotené sa mi zmazali takže som ich potom fotila ešte dodatočne, a to som už mala niektoré nápoje spotrebované.)

Sója je takmer zázračná rastlina! Malé, nenápadné plody obsahujú množstvo bielkovín, draslíka, fosforu, magnézia, vápniku, vitamínu B, železa aj zinku. Kombinácia Omega3 a Omega6 mastných kyselín pôsobí blahodárne na mozog, zrak a posilňuje imunitu. Viete si predstaviť lepší doplnok jedálneho lístka v dnešnej dobe ako sójové produkty?


Domnievame sa, že existuje rozumnejší spôsob, ako nasýtiť svet. Preto sme vytvorili pestrú paletu lahodných pokrmov. Tak pre vzrastajúcu populáciu, ako aj pre planétu, ktorá nás živí, ponúkame obojstranne výhodné riešenie.

○ Litrové balenie sa hodí do kuchyne na varenie či k príprave raňajok a malé desiatové balenie (250ml) môžete mať kedykoľvek pri sebe. Alpro Soya nápoje zaženú smäd a osviežia telo i myseľ. Desiatové balenie so slamkou sa zmestí do kabelky aj školskej aktovky.

Zem nám poskytuje množstvo lahodných a výživných foriem rastlinnej potravy. Domnievame sa, že by sme mali túto jej úžasnú silu využiť. Veď prirodzene vypestované a šetrne pozbierané potraviny sú zdravšie nielen pre nás, ale aj pre našu planétu.


Sójové výrobky ALPRO sú ideálne ingrediencií pre všetkých milovníkov modernej kuchyne, kvalitných potravín a zdravého životného štýlu. S ich pomocou je možné vykúzliť chutné raňajky, predjedlá, hlavné jedlá či lahodné dezerty. Pripraví sa z nich úžasné koktaily, výživné raňajky, desiaty obedy aj večere.

Sójové nápoje Alpro, sójová alternatíva smotany ALPRO Cuisine aj sójové dezerty sa veľmi ľahko zakomponujú do najrôznejších receptov a obohatí tak každodenné jedálniček.

So sójou sa skrátka otvárajú nové kulinárske obzory - stačí len vyskúšať recepty so sójovými výrobkami ALPRO a užiť si vitalitu z prírody aj vo svojej kuchyni.



○ Teraz vám predstavím 3 typy na rýchle a chutné jedlá a drinky, ktoré si môžete v priebehu pár minút vykúzliť a zaručene vám budú chutiť.


♥ ALPRO nápoje - používam ich denno-denne na prípravu svojich raňajok, takže ak ste ich ešte nevyskúšali, na čo čakáte? :) Deň nezačnem kým nespapám poriadnu porciu toho najzdravšieho čo mi naša Zem môže ponúknuť. A tak v mojích raňajkách nájdete .... Alpro mliečka, ovsené vločky, rôzne druhy ovocia, chia semienka, goji, kokos, rôzne druhy orieškov... po tomto mám energiu na najbližšie 3 hodiny zaistenú. 





♥ ALPRO nápoje - Úžasné sú trebarz v koktailoch, ktoré v letných mesiacoch príjemne osviežia. V zimnej teplej variante naopak zaručene zahrejú a zasýtia. V takom prípade si možno uľahčiť prácu použitím ochuteného sójového nápoje.

○ Ja som pri tomto svojom koktejli použila mandľové mlieko, ktoré som v mixéri rozmixovala spoločne z banánom a na vrch pridala trochu škorice.



♥ Novinka v podobe sójovej alternatívy smotany ALPRO Cuisine je ideálna pre prípravu najrôznejších smotanových jedál. Skvele chutí v najrôznejších obmenách s cestovinami a dajú sa z nej pripraviť tiež okrem iného aj vynikajúce dresing na šalát.

○ RECEPT NA .. CESTOVINY S HUBOVO SMOTANOVOU OMÁČKOU 

• POSTUP :
- uvaríme si cestoviny 
- šampiňóny očistíme a nakrájame na tenké plátky
- v hrnci si rozpálime olej a podusíme šampiňóny
- po niekoľkých minútach pridáme soľ a korenie a všetko zalejeme Alpro smotanou
- pridáme prelisovaný cesnak a necháme variť cca 3 min.




Rastliny zrodené zo zeme, tento úžasný dar matky prírody živí potreby nášho tela a uspokojuje túžby vašich chuťových pohárikov. Pripojte sa k oslave flóry, strážkyne života, a oddajte sa chutiam, ktoré ponúka.


Vyskúšali ste už Alpro nápoje alebo smotanu na varenie? Aké produkty z Alpro sú vaše obľúbené?

You Might Also Like

8 comments

  1. Tieto produkty chcem už dlhšie vyskúšať, ale zdajú sa mi dosť drahé:(..kde si ich kupovala?
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určite stoja za tú cenu!:) ... dajú sa kúpiť (teraz) už skoro v každom lepšom obchode, u nás v Dm- drogerií alebo vo Freshi. :) Ale je možnosť ich si objednať aj z rôznych eshopov kde ich mono nájdeš lacnejšie ako v obchode. :)

      Delete
  2. Tyhle nápoje mám moc ráda, i klidně samotné je můžu popíjet :)
    Denisse Beauty

    ReplyDelete
  3. Mňamkyy keby mi ma take raňajky kto robiť rada ich jem:)) alepopravde minule som si kupila alpro napoj kokosovy a mi skysol takže mi moc nechutil, ale použiť ho do nejakej kaše a podobne môže byť super.

    ReplyDelete
  4. I love this brand too :)
    Love the almond milk ;)
    Have a nice night dear,
    xoxo
    http://themarielement.blogspot.pt/

    ReplyDelete
  5. To jídlo vypadá úžasně, věřím že je to zdravé a hrozně dobré:))

    ReplyDelete
  6. Kupuju si jejich drinky a yogurty ,to mi chutná moc, ale zatím jsem z toho vařit nezkoušela:)) Asi bych to měla zkusit!

    ReplyDelete

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NIKOLA KNAZIKOVA

NIKOLA KNAZIKOVA

Total Pageviews