♥ KARDASHIAN BEAUTY

November 09, 2015


○ Kim, Khloé a Kourtney Kardashian sú známe svojím podnikavým duchom už odjakživa. Podnikajú s oblečením, či už dámskym (Kardashian Kollection) alebo detským (Kardashian Kids). Kúsky sú väčšinou vypredané hneď ako sa objavia v predaji. Okrem oblečenia majú tiež sériu parfémov, opaľovacích sprejov, slnečných okuliarov a v neposlednej rade aj kozmetiky. Kozmetika od slávnych sestier nesie názov Kardashian Beauty a môžete v nej nájsť rôzne make-upy, púdre, lícenky, rúže, či lesky. Najnovšie k tejto kolekcii pribudli aj vlasové produkty, ktoré mňa osobne naozaj zaujali zo všetkého asi najviac. Vždy som ich chcela vyskúšať, keďže Kim, Khloé aj Kourtney sa vždy pýšia nádhernými vlasmi.


○ Aké prípravky tvoria túto novú vlasovú kolekciu?

• Kardashian Beauty Take 2 – suchý šampón v spreji – oživuje ochabnuté, mdlé vlasy a okamžite absorbuje prebytočnú mastnotu a nečistoty, ktorými vlasy oťažievajú.

• Kardashian Beauty K Body Volume Foam – tužiaca pena - ktorá sa aplikuje do mokrých vlasov a vytvorí na nich objem

• Kardashian Beauty Curl-Defining Cream Gel – gél, ktorý vaše vlasy spevní a formuje; je určený pre zafixovanie a lepšie tvarovanie kučier

• Kardashian Beauty vyhladzujúci hydratačný krém – tento krém je určený na dokončenie a fixáciu stylingu či už vyžehlených alebo prirodzene rovných vlasov

• Kardashian Beauty Black Seed Dry Oil – olej z čiernych semien, ktoré dodajú vlasom výživu a prirodzený lesk a takisto môže byť použitý aj pri fixácii a tvarovaní už hotového účesu.

• Kardashian Take 2 Dry Conditioner - Ľahký kondicionér v spreji, ktorý oživuje matné alebo suché vlasy tým, že zvyšuje ich lesk a vlhkosť medzi úpravou.

• Kardashian Iron - Keramická žehlička - s platňami obohatenými olejom z čiernych semien pre nádherný výsledný lesk.


○ Ja som mala možnosť yskúšať tieto 2 produkty ↓ tak sa na ne poďme spoločne pozrieť. Sú skutočne také "hviezdne" ako ich ospevujú mnohý ľudia a celebrity, či aj samotné Kardashianky?

○○○○○○○○○           ○○○○○○○○○           ○○○○○○○○○           ○○○○○○○○○           ○○○○○○○○○         

KARDASHIAN TAKE 2 DR SHAMPOO suchý šampón v spreji – suchých šampónov som už niekoľko vyskúšala, no vždy to boli skôr práškové a preto som s veľkou vďačnosťou vyskúšala aj tento v spreji, keďže som naň zatiaľ počula iba samú chválu.

Ide o ľahký výživný sprej, ktorý oživuje matné a suché vlasy. Zvyšuje ich lesk a vlhkosť medzi jednotlivými umytiami. Obsahuje malé molekuly, ktoré okamžite hydratujú vlasy. Po použití sú vlasy výrazne jemné a hebké. Vďaka obsahu Black Seed Oil sú vlasy po záverečnej úprave výrazne lesklé a žiarivé.


• Suchý šampón okamžite absorbuje prebytočnú mastnotu a nečistoty, ktorými vlasy oťažievajú. Tento rýchlo schnúci sprej bez vody, obsahuje omladzujúci olej z čiernych semien, ktorý predlžuje životnosť vlasov. Osviežuje korienky a poskytuje čistý základ pred vytvorením konečného očarujúceho účesu so skutočne pôvabnou vôňou.

• Sprej je určený pre všetky typy vlasov.


• Aplikácia: Pred použitím dobre pretrepte. Sprej nastriekajte rovnomerne od polovice vlasov až ku končekom a kefou prečešte. Nestriekajte na pokožku hlavy. Neoplachujte. Upravujte ako obyčajne.

♠ TIP: Použite druhý alebo tretí deň po umytí vlasov. Dodáte im vlhkosť a lesk.


KARDASHIAN TAKE 2 DRY CONDICIONER Ľahký kondicionér v spreji, ktorý oživuje matné alebo suché vlasy tým, že zvyšuje ich lesk a vlhkosť medzi úpravou. Hydratačná receptúra obsahuje malé molekuly - kondicionér, ktorý okamžite hydratuje vlasy, zanecháva ich neuveriteľne jemné a hladké. Výživný olej z čiernych semien s úžasnou vôňou, poskytne iskrivosť a lesk pre podporu prirodzenej žiarivosti dokonale očarujúceho vzhľadu.


Obsahuje vzácny Black Seed Oil, vitamíny A a E a proteíny z hodvábu.

• Vhodný pre všetky typy vlasov.

• Aplikácia: Pred použitím dobre pretrepte. Sprej nastriekajte rovnomerne od polovice vlasov až ku končekom a kefou prečešte. Nestriekajte na pokožku hlavy. Neoplachujte. Upravujte ako obyčajne. 


○ Všetky prípravky sú vytvorené v spolupráci s vlasovou kozmetikou CHI, ktorá je po celom svete známa svojou kvalitou. Preto si dovolím tvrdiť (najmä z vlastnej skúsenosti), že aj kolekcia sestier Kardashian je veľmi kvalitná a vydarená.

○ V Amerike sa dajú všetky výrobky kúpiť aj v kamenných obchodoch, no u nás na Slovensku som zatiaľ túto kolekciu videla len na internetových stránkach. Všetky už spomenuté výrobky si môžete zakúpiť na NANICVLASY.sk





Ak chcete dosiahnuť krásne, husté a lesklé vlasy sestier Kardashian, neváhajte a určite vyskúšajte ich novú vlasovú kozmetiku. :)

You Might Also Like

12 comments

  1. Tak tieto Kardashian prípravky by som rada vyskúšala a Niki, tie fotky sa ti naozaj vydarili:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Great post, girly! I've never tried the line before, so I appreciate the review :) Have an amazing day!

    XO,

    Jalisa
    www.thestylecontour.com

    ReplyDelete
  3. Beautiful post! I would like to tried Kardashian preparations :)

    http://milicasdiary389.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  4. Skvelý príspevok a pekné fotky ! :)

    accessoriesforbeauty.blogspot.sk

    ReplyDelete
  5. I would really like to obtain those results! Thank you for sharing!

    Natalia | Lindifique

    ReplyDelete
    Replies
    1. aspoň bud schopná naformulovať pár vlastných viet, ked chceš písať blog, nielen odpísať všetko z obalu výrobkov. Ved nemáš vobec vlastný názor ani osobnosť! KeD sa už na teba nedá pozerať, mohlo by sa to dať aspon čítať

      Delete
  6. Jéé, ty vypadají opravdu skvěle, hlavně to balení je opravdu luxusní! :) Vypadají opravdu dost lákavě :)

    ReplyDelete

  7. Dear well written , very fast nice to be read .
    What about the common observation. ?? I invite you to my new post
    I try to work with a company in the fashion industry , I would be very grateful if poklikałabyś the links for clothes in my latest post and commented under it if it did . This will allow me to work with them . Thank you in advance beautifully : *
    http://nicole-500.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi dear,

      thank you soo much ♥
      Of course!!:)
      XOXO

      Delete
  8. Never heard of this line before but I'm always reaching for my dry shampoo so this would be perfect!

    www.wunderbliss.com

    ReplyDelete

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NIKOLA KNAZIKOVA

NIKOLA KNAZIKOVA

Total Pageviews