♥ DECLARÉ - ODHAĽTE KRÁSU CITLIVEJ PLETI

January 04, 2016


Značka DECLARÉ Switzerland vyvinula ako prvá líniu kozmetiky pre citlivú pleť. Plní požiadavky citlivej pleti pre krásu, znášanlivosť a efektívnosť, a tým napĺňať priania a potreby všetkých mužov a žien. DECLARÉ Switzerland je považovaná za medzinárodného lídra v oblasti kozmetiky pre citlivú pleť. Som vďačná, že som mala tú možnosť otestovať produkty tejto značky. Teraz si budete môcť prečítať moje dojmy zo samotných produktov.


Komplexná pleťová starostlivosť DECLARÉ Switzerland je zostavená tak, aby dokázala vyhovieť všetkým potrebám citlivej pleti. Inovačné zloženia, zložky s vysokou znášanlivosťou, vône bez alergénov a pokrokové technológie, sú zárukou efektívneho pôsobenia a optimálnych výsledkov.


Produkty DECLARÉ Switzerland podliehajú prísnym kontrolám kvality a sú dermatologicky testované na citlivej pleti: aj vďaka tomu sú zárukou výnimočného komfortu každej pleti.


Dvojfázový koncentrát pre vitalitu pleti šesť cenných vitamínov spevňuje pleť, viditeľne zlepšuje jej žiarivosť, posilňuje ju proti vplyvom vonkajších a vnútorných stresových faktorov. Kokteil vitality v kombinácii s hydratačnými zložkami a vysoko kvalitnými olejmi rozmaznáva zmysly, uvoľňuje pleť a obnovuje jej žiarivý vzhľad.


○ APLIKÁCIA

• Zmiešajte textúry v dlani a naneste na pleť tváre, krku a dekoltu. Používajte ráno a/alebo večer namiesto bežných ošetrujúcich prípravkov. 


♦ Ja používam tento dvojfázový koncentrát pre vitalitu pleti, a to pravidelne každý deň. Musím povedať, že pleť skutočne pôsobí zdravšie a vitálnejšie. No okrem iného musím vyzdvihnúť aj praktické a krásne balenie, vďaka ktorému je radosť ho používať.


BI-PHASE SENSITIVEDvojfázový odličovač na citlivé očné kontúry

○ Delikátne dvojfázové tonikum s pantenolom a cennou kyselinou hyalurónovou odstraňuje všetky typy očného make-upu. Pôsobí dôkladne, a pritom jemne, nedráždi ani nevysušuje okolie očí. Vhodné aj pre ženy s citlivými očami a kontaktnými šošovkami. Efektívne odstráni aj dlhotrvajúci a vodeodolný make-up. 


♦ Musím potvrdiť, že skutočne oči nedráždi a pekne odstráni aj vodeodolnú linku či riasenku. Je šetrný a jemný k očnému okoliu. Takže ak aj vy patríte medzi tých, ktorí majú citlivé očné kontúry, Bi-phase sensitive bude pre vás ako stvorený.


○ HLAVÉ VÝHODY:

• Jemné, a pritom dôkladné odlíčenie akéhokoľvek make-upu očí. 
• Vhodné na citlivú pleť aj pre nositeľky kontaktných šošoviek. 

○ APLIKÁCIA:

• Pred použitím pretrepte. 
• Naneste na vatový tampón a jemne zotrite make-up z očných viečok a rias. 
• Použite čistý tampón na každé oko. 
• Neoplachujte.



GENTLE CLEANSING MILK  - Jemné čistiace mlieko 


○ ÚČINKY:

•  Mlieko s ľahkou textúrou obohatené o lipový extrakt. Jemne čistí, efektívne odstraňuje make-up a nadmerný kožný maz bez toho, aby narušilo prirodzenú rovnováhu pleti. 


 ○ HLAVNÉ VÝHODY:

• Jemné a dôkladné čistenie.


○ APLIKÁCIA:

• Používajte ráno a večer. 
• Naneste na pleť tváre a zľahka vmasírujte. 
• Pleť očistite vatovým tampónom alebo ju opláchnite teplou vodou.


♦ Ja používam čistiace mlieko pravidelne každé ráno a večer. Krásne vyčistí pleť, no nevysušuje. Má jemnú a ľahkú konzistenciu, takže sa na pleť ľahko nanáša.




○ ÚČINKY: 

Koncentrovaná sila mora pre žiarivú krásu náročnej pleti. Úžasne vláčny krém čerpá účinky z morských zložiek – minerálov, stopových prvkov, extraktov rias a chalúh. Podporuje činnosť buniek, predchádza vonkajším prejavom stresu a únavy. Výnimočné oleje rozmaznávajú pleť a neuveriteľne ju vyhladzujú. Pre pocit sviežosti a revitalizovaný vzhľad celých 24 hodín.


○ HLAVNÉ VÝHODY:

• Intenzívne ošetrenie citlivej pleti s povzbudivou morskou silou, bohaté na minerály a stopové prvky. 
• Predchádza prejavom stresu a únavy. 
• Zlepšuje činnosť buniek a okamžite vyhladzuje vrásky spôsobené dehydratáciou. 
• Má 24-hodinový hydratačný účinok. 
• Cenné oleje podporujú pružnosť pleti.
• Zlepšuje štruktúru pleti a vytvára svieži, žiarivý vzhľad. 
• Patentovaný src-komplex™ zmierňuje citlivosť, redukuje podráždenie a aktivuje ochranu buniek pred predčasným starnutím.


○ APLIKÁCIA:

• Používajte ráno a večer. 
• Zmiešajte obe fázy a naneste na čistú pleť tváre a krku. 
• Ľahká masáž spríjemní pocit uvoľnenia pleti. 
• Pri aplikácii na veľmi suchú pleť môžete následne naniesť ďalší ošetrujúci produkt.

♦ Tento pleťový krémik som testovala spoločne s maminou, ktorá ho tiež chcela vyskúšať. Bola z neho hneď na prvýkrát nadšená, takže teraz zdobí jej kozmetický kútik. Musela som jej dať za pravdu, pretože pleť krásne rozmazná. Pleť je po nanesení krémiku svieža a jemná. Takže za nás obe jednoznačne palec nahor.


Máte skúsenosť s touto značkou a s jej produktmi? Ak nie, tak rozhodne odporúčam nielen ja, ale aj moja mamina, ktorej som niektoré produkty posunula. Ja mám veľmi citlivú pleť a nie každý produkt mi sadne, no tieto produkty sú pre mňa ako stvorené. Takže všetky palce nahor.

You Might Also Like

13 comments

  1. Sounds good!

    http://www.silkypearl.com/

    ReplyDelete
  2. I have heard of this brand but have not tried it! It looks great! Hope you had a great New Years Eve and start to 2016!

    Danielle
    http://www.blushblossom.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Danielle ♥ .. HAPPY NEW YEAR 2016 too!!:)

      Delete
  3. The packaging is so pretty!

    http://elementsofellis.com/

    ReplyDelete
  4. I have to try out some beauty brands from Switzerland because they have stricter regulations when it comes to the ingredients that are allowed in their products than here in the U.S. that are better for the skin. It's amazing, yet disturbing, what's allowed in our products! I've heard so many great things about Swtiz beauty, I'll have to check these out, thanks for sharing and I hope you're having a wonderful week so far!

    XO,

    Jalisa
    www.thestylecontour.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you so much dear for your comment. It is so true!!
      I am so happy that someone sees it like me! ♥

      Have an awesome day Jalisa :)
      XOXO

      Delete
  5. Happy New Year darling!
    xx
    http://themarielement.blogspot.pt/

    ReplyDelete
  6. Never heard of this product and brand before and it was really interesting to read!

    Tanya
    www.StripesNVibes.com
    BlogLovin

    ReplyDelete
  7. Thanks for sharing this line! I need to check it out. :)

    http://www.kathrineeldridge.com

    ReplyDelete
  8. This product looks pretty awesome!!

    Adi xx
    www.fancycorrectitude.com

    ReplyDelete
  9. Ooo they look so pretty and sound amazing, thanks for sharing this is super fun to read! Do you want to support each other’s blog by following each other?:) Please let me know if you’s like to so I can follow you right back x

    kisses
    http://www.theclosetelf.com

    ReplyDelete
  10. Seems like a great product
    Love for you to share it

    The Bandwagon Chic | Instagram | Bloglovin | Snapchat: bandwagonchic

    ReplyDelete

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NIKOLA KNAZIKOVA

NIKOLA KNAZIKOVA

Total Pageviews