♥ 20 BEAUTY QUESTIONS TAG

February 02, 2016


1. Špecifikuj perfektné riasenku. Už si takú objavila?

○ Áno objavila a je ňou ... riasenka od Madam Glam. Krásne zahustí a predĺži riasy, no zároveň ich vôbec nezlepuje a riasy pôsobia prirodzeným dojmom.


2. Obľúbená značka z drogérie?

○ Určite Catrice  a L´oreál.


3. Akú kozmetickú značku si vždy chcela vyskúšať, ale stále si sa k nej nedostala?

○ HONEST beauty → ide o celkom novú značku na Americkom trhu, ktorou zakladateľkou je herečka Jessica Alba. No okrem nej by som tiež veľmi rada vyskúšala (aj keď to nie sú kozmetické produkty) .. produkty od  KORA organics.


4. Nosíš umelé riasy?

○ Nie umelé riasy nenosím. Mám svoje riasy prirodzene výrazne, dlhé, husté a čierne. :) ... donedávna som nepoužívala ani len riasenku.


5. Je niektorý druh kozmetiky, bez ktorého nevyjdeš von z domu?

○ Nikdy z domu nevyjdem bez môjho balzamu na pery od Biodermy, pretože ich mam vždy suché a popraskané ... najmä v chladnejšom období.


6. Ako často nakupuješ kozmetiku?

○ Len keď nejaký konkrétny produkt potrebujem, poprípade chcem vyskúšať, inak nie veľmi často.


7. Snažíš sa vyhnúť sa určitým zložkám v zložení (ako je olovo, sulfáty, parabény, ...)?

○ Áno snažím, a to najmä po prečítaní jedného článku o tejto tématike (TU). No žiaľ u nás ešte nie je dostatok produktov ktoré by tieto zložky vôbec neobsahovali...  dúfam, že sa to čoskoro výrazne zmení a posunie v pred. Preto čím ďalej tým viac sa snažim používať práve prírodnu kozmetiku (Manna mydla, Bodhi, Hurraw, zubnu pastu Lavera...)


8. Máš obľúbené miesto, kde nakupuješ kozmetiku?

○ Väčšinou si kozmetiku objednávam z internetu a inak DM drogéria.


9. Keby si mohla od teraz používať a nakupovať už len jednu značku, aká by to bola?

○ Asi by to bola ... Mary Kay!:) Zatiaľ všetky produkty, ktoré som od nej vyskúšala mi 100% vyhovujú a skutočne na ne nedám dopustiť. Práve od tejto značky vlastním aj najviac svojej kozmetiky.. od základnej starostlivosti o pleť, podkladovej bázy pod make-up, púder až po dekoratívnu kozmetiku a laky na nechty. :)


10. Aká značka má podľa tvojho názoru najvydarenejšie obaly?

○ Nejde povedať len jedu značku, pretože mne sa páčia obaly rôznych produktov, rôznych značiek. No u mňa pri kúpe nezohráva hlavnú úlohu obal ale skutočné vlastnosti produktu.


11. Aká celebrita / známa osobnosť má vždy skvelý makeup?

○ Je ich viacej, ale za spomenutie určite stojí Miranda Keer, ktorá vypadá božsky aj bez neho, a práve prirodzený make-up sa mi na nej páči asi najviac.


12. Na akom e-shopu najčastejšie nakupuješ kozmetiku?

○ Jednoznačne .. Parfums.sk,  majú tam všetko a za podstatne nižšie ceny ako kdekoľvek inde.

13. Starostlivosť o pleť: Skúšaš rada nové značky a produkty, alebo si rada uchováváš svoju rutinu?

○ Vždy som bola verná produktom ktoré som používala od samého začiatku a myslela som si o nich,že sú pre mňa tie "naj", ale to až do tej doby, pokiaľ som nevyskúšal iný produkt a nezistila so, že ten mi vyhovuje omnoho viac. A takto to ide stále dookola. Takže teraz, pokiaľ mám možnosť, vždy rada vyskúšam nové produkty, pretože to čo mi vyhovovalo pred par mesiacmi, mi už nemusí vyhovovať teraz. No niektorým produktom som verná od samého začiatku až do teraz.


14.  Preferuješ skôr prirodzené alebo výrazne líčenie?

○  Nad touto otázkou nemusím premýšľať, jednoznačne prirodzené. Ja keby mam úplne bezproblemovú pleť, make-up ani nepoužívam.

15. Pridaj 5 obrázkov líčenia ktoré sa ti najviac páči.



16. Ako sa staráš o svoju pleť?

○ Každé ráno, hneď ako vstanem prvé čo urobím, je že si tvár vyčistím Skinvigorate od Mary Kay. Následne na to si tvár nakremujem krémom od Biodermi - Sensibio Light z ružovej rady. A to isté opakujem aj večer. Okrem toho používam na pleť ešte Emu olej a Amway Artistry Hydrabo krém na oči a pleť.

17. Koľko vlasových produktov použiješ počas jedného obyčajného dňa?

○ Kefa na vlasy mi úplne stačí. Zbytočne svoje vlasy nezaťažujem, keď nemusím.


18. Čo použiješ prvý - korektor alebo makeup?

○ Najprv použijem make-up a až potom korektor. A zatial sa mi ako úplne najlepšia osvedčila paletka korektorov od Sleeku.


19. Zvažovala si niekedy navštíviť makeup kurz?

Keby som mala možnosť, tak určite by som veľmi rada navštívila. Bola by to určite skvelá skúsenosť.


20. Máš skúsenosti s líčením (iných osob ako seba)? Myslíš si že by si sa tým dokázala uživiť?

Áno mám, najčastejšie líčim svoju sestru (prikladám pár obrázkov). :) .. Tak to neviem posúdiť, ale určite viem povedať, že by ma to bavilo.



Najbližšie plánujem článok ASK ME, takže ak by sme sa ma čokoľvek radi spýtali, teraz máte možnosť. Ja sa potom v článku pokúsim zodpovedať na všetky vaše otázky.

You Might Also Like

3 comments

  1. Vyhovuje ti Artistry? :) Teď bez ohledu na to, jakou marketingovou strategii používají při prodeji a jejich byznysu mě poslední dobou tyto věci celkem naštvaly. Strašně rádi to pořád opěvují, že je tato řada nejlepší a nejskvělejší, jaké dělá zázraky a podobně a to nejen mezi cizími lidmi, ale i mezi s sebou nehledě na cenu. No a jelikož v mém velice blízkém okolí je jen amway zdroj, tak jsem se jednou u nich doma podívala těmto výrobkům na zoubek, protože jich mají plno a když jsem viděla složení některých výrobků, tak jsem myslela, že mě klepne a to doslova :D, takže už ani nemám zájem si ty věci pořídit a vyzkoušet.. :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Úprimne, áno vyhovujú mi. Zatial som mala možnosť vyskúšať len krémik na oči a na pleť z tejto rady a nič iné. Neskúmala som tieto produkty nejak dopodrobna, skôr som skúsila hneď na začiatku ako na ne moja pleť zareáguje. A na moje prekvapenie, mi sadli tak neviem. :) ... aj keď je pravda že tá cena :/ a čo konkretne, čo sa týka zloženia si sa dozvedela?

      Delete

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NIKOLA KNAZIKOVA

NIKOLA KNAZIKOVA

Total Pageviews