♥ CHI INFRA OCHRANNÁ MASKA & CHI INFRA ŠAMPÓN

February 23, 2016


Zdravé, krásne a vyživené vlasy sú jednou z našich najväčších túžob a želaní. Po kaderách plných objemu túži každá z nás, a to nielen počas ich úpravy, ale i kedykoľvek počas dňa, kedy je náš účes akoby bez života. 

Trápiš sa aj ty deň čo deň s nepoddajnými a ,,spľasnutými" vlasmi, ktorých úprava vám neraz zaberie veľa času? Nevieš si rady, aký prípravok je vhodný práve pre tvoje vlasy a bojíš sa, aby používanie najrozličnejších prípravkov tvoje vlasy zbytočne nezaťažovalo? Predstavujem vám, slniečka moje, vlasovú kozmetiku CHI - šampón a ochrannú maku z radu INFRA.


♥ CHI - ŠAMPÓN PRE HĹBKOVÉ ČISTENIE

Ide o silne hydratačný šampón, ktorý jemne čistí vlasy i pokožku hlavy. Posilňuje vlasy a zanecháva ich hodvábne mäkké.

○ Jemne čistí vlasy,
○ katiónová hydratácia upravuje rovnováhu vlhkosti vo vlasoch i v pokožke hlavy a
○ proteíny pevnosť vlasov.


Skvelý šampón pre všetky typy vlasov, ktorý je určený na denné použitie. Jemne vlasy umýva a zlepšuje rovnováhu vlhkosti vo vlasoch a pokožke. Je bohatý na bielkoviny, ktoré zaručujú pevnosť vlasov. Vlasy budú okamžite zdravšie a viac poddajné.

Samotný šampón má bielu farbu a je dosť hustý, takže stačí naniesť malé množstvo. Vôňa je príjemná a vlasy vám voňajú aj 2 dni. Šampón dobre a rýchlo pení.



♥ CHI - TERMÁLNA OCHRANNÁ MASKA

Termálna ochranná maska aktivovaná technológiou CHI 44 pre hydratáciu a reparáciu poškodenej vlasovej štruktúry. Okamžité zvlhčenie a rekonštrukcia vo vnútri štruktúry vlasu.


Pre dámy, ktoré majú suché a zničené vlasy, je používanie masky na vlasy doslova nutnosťou. Mňa táto maska na vlasy od CHI dostala už hneď po prvom použití, a to svojou krásnou vôňou, úžasným pocitom z hebkých vlasov hneď po nanesení a tiež po jej samostatnom zmytí. Vlasy po nej nie sú lepkavé a okamžite sa dajú krásne a ľahko rozčesať.

 Moje vlasy majú po použití masky krásnu hebkosť a nestrapatia sa mi. Masku určite odporúčam všetkým, čo majú zničené a namáhané vlasy.


MÁTE S NIMI SKÚSENOSTI? 

You Might Also Like

5 comments

  1. nie próbowałam, ale chętnie przetestuję :) fajny blog :)

    ReplyDelete
  2. O tejto značke som ešte nepočula, skvelý tip :)

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  3. O značke som ešte nepočula, ale vyzerá veľmi dobre :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  4. Ja mám takisto od tejto značky produkt na vlasy. :) konkrétne olejček a som s ním absolútne spokojná! :) Inak pekný článok :)
    partofnicol.blogspot.sk

    ReplyDelete
  5. Dobrý nápad :3 túto značku som videla často u kaderníčky :) ja mám taký olej na vlasy od tejto značky, tiež na zničené končeky a to tiež stojí za to :) Pekný blog :)

    ReplyDelete

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NIKOLA KNAZIKOVA

NIKOLA KNAZIKOVA

Total Pageviews