♥ RECENZIA: BIODERMA - SPRCHOVÝ OLEJ ATODERM

February 08, 2016


Sprchové gély sú neodmysliteľnou súčasťou môjho sprchovania alebo kúpania. Najmä v zimnom období naša pokožka trpí najviac. Práve preto v tomto období vsádzam viac na hydratačné krémy, či sprchové gél. Bioderma si pre nás pripravila novinku v podobe sprchového oleja.


BIODERMA ATODERM - SPRCHOVÝ OLEJ

Jeho exkluzívne zložky obnovujú kožnú bariéru. Intenzívne vyživuje a zvláčňuje pokožku, zmierňuje pocity pnutia a chráni pred vonkajšími vplyvmi. Patent Skin Barrier Therapy® chráni suchú pokožku pred baktériou Staphylococcus aureus spôsobujúcou zápal a podráždenie. Atoderm Sprchový olej vytvára ultra ľahkú a jemne parfumovanú penu, ktorá je špeciálne navrhnutá tak, aby rešpektovala i tú najcitlivejšiu pokožku.


○ POUŽITIE:

→ Vhodný do sprchy alebo kúpeľa.
→ Aplikujte na vlhkú pokožku,
→ následne nato opláchnite.


○ VÝHODY PRODUKTU:

• 24h hydratácia
• Pokožka je o 39% viac hydratovaná


Sprchový olej je veľmi praktický, balenie je s pumpičkou, vďaka ktorej si môžete dávovať optimálne množstvo oleja. Taktiež oceňujem systém otvárania a zatvárania. Stačí pootočiť pumpičku do strany a olej máte otvorený. Nie je teda možnosť, že by vám mohol vytiecť, aj v prípade, že by ste si ho brali zo sebou na cesty.

Olej vytvára jemnú penu. Pokožke dodá hebkosť, jemný pocit a príjemnú vôňu. Produkt pokožku skvelo hydratuje a pokožka je hebká a krásne vyživená.


VYSKÚŠALI STE UŽ TÚTO NOVINKU? 


You Might Also Like

5 comments

  1. Olej v sprche som ešte neskúšala, ale veľmi ma láka♡ a čo sa týka značky Bioderma vždy som bola s ňou spokojná, tak verím, že keď vyskúšama tento olej budem tiež:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    ReplyDelete
  2. Beautiful packaging and great review.I love Bioderma product.
    Have a great day.Kisses

    http://kintanfashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Opět moc hezký článek a dobře udělané fotky:) Vždycky mám chut pořídit si výrobky, které ty hodnotíš:)

    ReplyDelete

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NIKOLA KNAZIKOVA

NIKOLA KNAZIKOVA

Total Pageviews