♥ BOTASKY od SPORTESHOP - recenzia

March 07, 2016


Ahojte slniečka!

Náhodou som sa dostala na stránku Sporteshop a tam našla úžasnú a krásnu bežeckú obuv a ešte k tomu všetkému za skvelú cenu. Ak hľadáte nejaké tenisky, botasky, alebo trebarz aj iné športové oblečenie, tak sa tam určite pozrite. Ich spracovanie vyzerá veľmi kvalitne, a v  ponuke majú viac farebných variantov.


Každý kto kedy behal mi určite dá za pravdu že topánky zastávajú neodškriepiteľne jedno z najdôležitejších miest vo výbave bežca.

Kto by to bol povedal, že aj tenisky dokážu takto poblázniť verejnosť. Pôsobia mladistvo, štýlovo a veľmi trendy. Sú pohodlné a ak sa správne doladia dokážu tiež vylepšiť outfit. Tajomstvo je v stylingu, ktorý hrá v tomto prípade veľkú úlohu. 


Tieto British Knights - Energy Ladies Trainers bežecké topánky, sú veľmi pohodlné, priedušné a vaša noha je v nich pri športe v bezpečí. takže určite odporúčam stránku Sporteshop na ktorej môžete zohnať nie len tieto, ale aj mnoho iných skvelých tenisiek, botasiek...


AKÉ SÚ VAŠE OBĽUBÉTE BOTASKY ČI UŽ NA ŠPORT ALEBO BEŽNÉ NOSENIE?

You Might Also Like

4 comments

  1. The trainers look so cool! I could use a great pair of trainers too! <3 xxx
    Check out what's new on the blog:
    http://www.mlleepaulette.com/index.php?r=site/blog

    ReplyDelete
  2. ja som neni veľmi z tycj čo športuju ale vyzeraju zaujimavo ešte som take nevidela:) ale ma začať u nas jumping tak sa celkom tešim lebo predtym čo bola zumba skončila a dosť mi to chybalo:) Akurat dneska mi prišli moje botasky čo som si objednala ale na obyčajne na nosenie

    ReplyDelete
  3. świetne buty, szkoda ze na razie nie mogę pobiegać:(

    ReplyDelete
  4. Super cool shoes and looks so comfort.
    Have a fabulous week dear.Kisses xox

    http://kintanfashion.blogspot.com

    ReplyDelete

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NIKOLA KNAZIKOVA

NIKOLA KNAZIKOVA

Total Pageviews