♥ PLEŤOVÁ RUTINA S BIODERMOU

May 02, 2016


Ahoj slniečka krásny pondelok!
Dneska som si pre vás pripravila príspevok o prípravkoch, ktoré používam na pleť, na každodenné čistenie. Väčšinu mojích prípravkov na pleť tvoria produkty od Biodermi z ružovej rady. Mám citlivú pleť a nie každý produkt mi sadne, no z Biodermou som maximálne spokojná a môžem doporučiť.


1. Ráno po prebudení a večer pred tým, než idem spať používam micelárnu vodu od Biodermi, Sensibio H2O. Na túto micelárnu vodu nedám dopustiť. Mala som možnosť vyskúšať už niekoľko druhov, no na tejto od Biodermi nesiahajú ani po členky. Pleť krásne očistí a odlíči všetok makeup.


2. Ďalší produkt, ktorý používam ráno, ale najmä večer je upokojújuci a čistiaci gél Sensibio DS+ Moussanant. Krásne dočistí zvyšky make-upu z pleti. Na aplikáciu používam čistiacu kefku.



3. Krémiku na pleť Sensibio Light/Legere som verná už niekoľko rokov. Zvlhčuje, hydratuje a zároveň upokojuje a prináša pocit pohodlia.


4. Vedeli ste, že na očné okolie by ste mali používať iný krém ako na zvyšok pleťi? Očné okolie je omnoho citlivejšie a tak si vyžaduje samostatnú starostlivosť. Prípravky pre starostlivosť o očné okolie riešia problémy s tmavými kruhmi pod očami. Ošetrenie citlivej pleti okolo očí dodá pokožke pružnosť. Ja používam ako inak očný krém od Biodermi Sensibio Očný  a môžem vám povedať že je to rozdiel oproti "obyčajnému" krému na pleť.



AKO SA STARÁŠ O SVOJU PLEŤ TY? 

You Might Also Like

19 comments

  1. Great post dear :)
    xx
    http://themarielement.blogspot.pt/

    ReplyDelete
  2. Pekny clanok, ja som mala od bidermy miceralku ale modru a bola super :)

    ReplyDelete
  3. Me encantan los productos de higiene facial!
    Un beso
    http://cocoolook.blogspot.com.es/

    ReplyDelete
  4. očný krém som ešte nikdy nepoužívala a to budem mať 25 rokov, ja sa skôr držím pri mandľovom kréme na noc, neviem či su tie očné krémy nejako vínimočné ale ja som voči ním tak trochu skeptická, a bioderma miceralka to je samozrejmosť bioderma prišla ako prvá s micerálkami sa mi vidí tak ich musia mať najlepšie:) ale ja teraz používam yves rocher micerálku na citlivú pleť a som sňou spokojná veľmi:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ono aj ja som najprv bola toho názoru, že očný krém je zbytočná "vecička".. ale nie je to tak. Nevravím že je nejak vínimočný.. ale je to obrovský rozdiel oproti krému na pleť. Ak by si mala možnosť niekedy vyskúšať nejakú vzorku, určite skús a možno aj ty zmeníš názor ako ja. ;)
      .. to áno jednoznačne som s ňou najspokojnejšia. :)

      Delete
  5. Thanks for sharing this product. Great post!

    xoxo,
    SHAIRA // New Post

    ReplyDelete
  6. Seems like a very nice product :)

    ReplyDelete
  7. I love this cleansing water. I use it every night!

    Danielle
    http://www.blushblossom.com

    ReplyDelete
  8. Ja od Biodermy používam produkty zelenej rady a tiež som s nimi nesmierne spokojná!:)

    Saja Frey blog

    ReplyDelete
  9. seems to be a great product! xxx

    www.naomella.com

    ReplyDelete
  10. Prosím pozrite si moju stránku, ešte som len začala s blogovaním :) http://terezka17.blogspot.sk/2016/06/blog-post.html

    ReplyDelete

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NIKOLA KNAZIKOVA

NIKOLA KNAZIKOVA

Total Pageviews