♥ RETAP SKLENENÁ FĽAŠA NA VODU

July 06, 2016


♣ PITE ZDRAVO! ♣

Plastové fľaše sú pohodlné, praktické, ľahké a nerozbitné. Vedeli ste, že pravidelným pitím vody z plastových fliaš môžete poškodiť vaše zdravie? 

Negatívny vplyv množstva plastových fliaš z nápojov, ktoré tvoria obrovské plastové ostrovy v oceáne, dal impulz myšlienke o vytvorení ekologickej fľaše s pekným dizajnom na pitnú vodu z vodovodu - Retap.


Plastové fľaše neohrozujú iba životné prostredie, ale i naše zdravie. Ideálna fľaša na pitnú vodu je zo skla. Fľaše Retap sú odolné, nemajú hrany a rohy, preto sa ľahko čistia, neuvoľňujú do vody farbivá a škodlivé prímesi. 

Fľaše Retap sú vyrobené z vysoko odolného borosilikátového skla s dlhou životnosťou. Sú ľahšie ako fľaše z klasického skla. Pre lepšiu ochranu pred náhodným poškodením môžete používať ochranný obal na fľašu. Firma Retap dokonca poskytuje na všetky svoje fľaše nadštandardnú doživotnú záruku. Záruka sa vzťahuje na výmenu rozbitej fľaše.



S fľaše Retap je radosť a zdravie piť! Je vysokej kvality, vďaka opakovateľnému použitiu priateľská k životnému prostrediu, s nádherným čistým dizajnom.

S mojej vlastnej skúsenosti môžem povedať, že fľaša aj napriek tomu že je sklenená a očakávala by som teda že bude ťažká, skutočne je ľahká a vďaka úžasnému tvaru sa aj dobre drží. A čo je úžasne môžem si dať do nej okrem vody aj rôzne ovocie či bylinky, ktoré sa potom ľahko vyberú. Fľaša sa tiež dobre umýva a čo je najlepšie neškodí môjmu zdraviu!



Ja som dala PET fľašiam STOP! Tak čo, pridáš sa aj ty? :)

Sklenenú fľašu RETAP kúpite v e-shope prijemneveci.sk


DÁTE AJ VY STOP PET FĽAŠIAM?

You Might Also Like

0 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NIKOLA KNAZIKOVA

NIKOLA KNAZIKOVA

Total Pageviews