♥I'M NOT PERFECT BUT MY MAKE-UP IS

November 23, 2016

Nepoužívali ste doteraz kontúrovaciu paletku?! Chyba! Paletka by mal mať vo vašej kozmetickej taštičke svoje čestné miesto. Pomôže vám totiž zakryť nedostatky, rozjasní tvár a budete vďaka nemu vyzerať mlado a sviežo. 

Kontúrovacia paletka CONTOURING PALETTE od ARTDECO obsahuje prírodné odtiene, vďaka jej jemnej textúre je ich nanášanie a tieňovaie  omnoho jednoduchšie. Paletka krásne modeluje a rozjasňuje. A je taktiež vhodná na citlivú pleť.

♥ PALETKA OBSAHUJE:

- 3 modelovacie púdre
- 1 prejasňovač púder
- 1 rozjasňovač
- 1 tvárenku


♥ PÄŤ TYPOV NA VYUŽITIE KONTÚROVACEJ PALETKY:

- Pomôže vám zakryť nedostatky 
- Rozžiari pleť
- Dokáže vyčarovať užší nos
- Môžete ho použiť na rozjasnenie okolia očí
- Ideálny podklad pod oblasť obočia



♥ ZÁKLADOM KONTÚROVANIA TVÁRE  SÚ TRI ZÁKLADNÉ ZLOŽKY:
• rozjasňovač (zosvetľuje)
• bronzer (kontúruje)
• farba na líca.
Každú kontúrovaciu paletku nanášame podľa typu tváre na rôzne miesta.


♥ TYPY TVÁRE:

♥ Štvorcová tvár -

Pri líčení je potrebné zjemniť jej hrany, aby pôsobila oválnejším dojmom. Zosvetli rozjasňovačom stred čela, miesta pod očami a špičku brady, tak pritiahne pozornosť do stredu tváre. Pomocou bronzeru kontúruj popri línii vlasov z oboch strán pokračuj pri spánkoch a nakoniec pri sánkach. Farbu na líca nanes na lícne jabĺčka.

♥ Okrúhla tvár -

Tento typ tváre si vie najdlhšie zachovať mladistvý vzhľad. Základ je zosvetliť stred tváre aby ste naň upútali pozornosť. Okrúhle línie treba potlačiť tmavším púdrom.
Rozjasni: Stred tváre, pod očami, stred čela a brady.
Kontúruj: Sánku po oboch stranách, taktiež obe strany po bokoch čela. Tak isto kontúruj spánky a lícne kosti.


♥ Podlhovastá tvár - 

Pri tomto type sa vyvaruj rozjasňovaniu, mohli by ste tak zvýrazniť jej dĺžku. Kontúruj iba čelo a bradu po celej jej šírke, aby sme tvár opticky skrátili. Líčka nanes len na jabĺčka a v prípade, že ti nevadí výrazné líčenie, zvýrazni oči tmavšími tieňmi či ceruzkou.

♥ Srdcová tvár - 

Bradu zosvetli, aby sa opticky rozšírila. Rozjasňovač nanes aj na čelo a pod oči, tiež tesne nad lícne kosti, aby si pritiaha pozornosť do stredu tváre. Kontúry aplikuj na spánky, líčka, tým zúžite tvár v strede. Farbu na líca nanes na lícne jabĺčka.

S produktom som veľmi spokojná, krásne sa s kontúrovacou paletkou pracuje, Zvýrazní vaše črty , skryje nedokonalosti a pekne vykontúruje vašu tvár. Po použití kontúrovacej paletky budeš pôsobiť mladším dojmom, ktorý rozjasní tvoju tvár. Túto úžasnú paletku na kontúrovanie si môžete zakúpiť na ARTDECOSHOP. Určite ju môžem doporučiť všetkými desiatimi.

You Might Also Like

1 comments

  1. Love this makeup! Great post!
    Xo
    Jeanie
    www.thefashionlotus.com

    ReplyDelete

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NIKOLA KNAZIKOVA

NIKOLA KNAZIKOVA

Total Pageviews