♥ HIT LETA - METALICKÉ TETOVANIE

August 10, 2015


Ahojte. :) Počuli ste už o novinke z Californie, metelických tetovaniach? Verím, že už ste túto novinku určite postrehli. Metalické tetovania sú veľmi obľúbené aj medzi celebritami, a tak som ich musela vyskúšať aj ja! Na metalicketetovania.sk nájdete široký sortiment týchto tetovaní za skvelú cenu, tak sa na ne určite pozrite. :)


○ ČO JE TO - DOČASNÉ METALICKÉ TETOVANIE?

• Dočasné metalické tetovanie na telo je tohtoročná horúca módna vychytávka, ktorá ťa urobí jedinečnou! Mohla si ju vidieť na rôznych častiach tela ľudí na party, festivaloch, večierkoch, koncertoch a počas letných mesiacov určite vyniknú skvelé najmä v plavkách. Dočasné metalické tetovanie sa stalo veľmi obľúbeným módnym doplnkom celebrít, bloggeriek a fashionistiek na celom svete.


○ AKO DLHO VYDRŽIA?

• Trvácnosť metalického tetovania je 4-7 dní, závisí to však od miesta umiestnenia tetovačky. Mne na ruke vydrží opodstatne kradšiu dobu ako napríklad na nohe. Ak túžite, aby tetovanie vydržalo čo najviac, pozor na mydlá, telové mlieka a pílingy.


○ KOĽKO TETOVAČIEK SA NACHÁDZA V JEDNOM SETE?

• Každá jedna kolekcia je zložená z 1-ného plátku, ktorý obsahuje rozličné dizajny, takže pri každom je to individuálne.


○ SÚ BEZPEČNÉ?

• Metalické tetovanie neobsahuje toxické látky. Kozmetický výrobok a ani jeho zložky neboli testované na zvieratách na kozmetické účely. Výrobok sa ale neodporúčame aplikovať na detskú pokožku. Taktiež nie je vhodné používať výrobok v prípade alergie na jednotlivé zložky výrobku.


○ AKO APLIKOVAŤ DOČASNÉ METALICKÉ TETOVANIE?

• Je to veľmi jednoduché! Aplikuj svoje tetovanie na čistú, suchú a nenakrémovanú pokožku. Vystrihni si svoju obľúbenú tetovačku. Ak si ju chceš aplikovať okolo zápästia, alebo členku, zmeraj si požadovanú veľkost a skráť ak je to potrebné. Odstráň fóliu a nalep si tetovačku na pokožku. Prilož na ňu navlhčenú handričku zhruba na 30 sekúnd. Následne odstráň z povrchu biely ochranný papier a počkaj ešte 5 minút, kým tetovačka úplne nezaschne.


○ AKO ODSTRÁNIŤ DOČASNÉ METALICKÉ TETOVANIE?

• Navlhči pokožku detským, olivovým alebo kokosovým olejom a nechaj pôsobiť 1 minútu. Následne odstráň tetovanie handričkou. Postup opakuj, v prípade, že na pokožke ostali zvyšky tetovačky.



ČO HOVORÍŠ NA TOHTOROČNÝ HIT LETA? MÁŠ UŽ TO SVOJE METALICKÉ TETOVANIE AJ TY?

You Might Also Like

2 comments

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NIKOLA KNAZIKOVA

NIKOLA KNAZIKOVA

Total Pageviews