♥ DEAD SEA MUD vs. COFFEE PEELING

October 19, 2015


Ahojte krásky, krásny víkend!:)
O kávovom peelingu od Mr. Bean som Vám už raz písala (článok si môžete prečítať TU!). No dnes som sa rozhodla, že Vám napíšem porovnanie medzi Mr. Bean kávový peeling a Bahnom s minerálny z Mŕtveho mora. Aký je medzi nimi rozdiel? A ak by ste si mali zaobstarať len jeden z nich, ta ktorý?


Keď sa povie bahno, predstavíte si asi hnedú kašovitú hmotu nevábne vône i vzhľadu. Ale poznáte bahno, ktoré má relaxačné aj kozmetické účinky pre vašu pleť? Určite všetky chceme vyzerať dokonale s každej stránky. Skvelým pomocníkom vám v tomto prípade môže byť liečivé bahno, ktoré vie s pleťou spraviť zázraky.

Jeho vysoký obsah minerálov a prírodných olupovacích prostriedkov, pôsobiacich ako peeling spôsobuje, že sa pokožka na tele a pleti čistí a revitalizuje zároveň. Výsledkom je jemnejšia a pružnejšia pokožka.

Minerálne bahno možno použiť na zábal celého tela, ako vlasovú masku, pre liečbu bolestivých častí tela, no bahenná maska tiež blahodárne pôsobí na liečbu akné,



Mr. Bean Scrub, na tvojej pokožke zanechá pocit najjemnejšieho dotyku aký si kedy zažila. Tvoja pokožka bude neuveriteľne jemná!

Organický kávový peeling s kávovými zrnami, za studena lisovaným organickým kokosovým olejom, himalájskou ružovo kamennou soľou, Demerara cukor, Bio Kakao a olej s vitamínom E.

○ Kofeín - stimuluje krvný obeh a pomáha znížiť výskyt celulitídy, ekzémy, strie, starecké škvrny, kŕčové žily a lupienky 
○ Demerara cukor a himalájska ružovo kamenná soľ - očistí pokožku a odstráni jej odumreté časti, akné, čierne bodky a iné kožné prejavy 
○ Kokosový olej - hydratuje pokožku a zanecháva príjemnú vôňu 
○ Kakao a vitamín E- majú vysoký obsah antioxidantov, ktoré vyživujú a chránia pokožku. Podporujú obnovu tkaniva a regeneráciu buniek.








Takže ako vidíte, či už kávový peeling alebo bahno z mŕtveho mora, oba majú úžasné vlastnosti, pre blaho nášho tela. Takže ja tu teraz určite nebudem písať, ktorý z nich je lepší, lebo to sa prosto nedá, každému môže vyhovovať niečo iné! Za mňa sú oba tieto produkty, prosto najlepšie, a žiadne iné sa im zatiaľ nevyrovnali! :)

You Might Also Like

9 comments

  1. O tomhle jsem už slyšela ale ještě jsem to nezkoušela, ale trochu mě to láká :) pěkný článek
    Denisse Beauty

    ReplyDelete
  2. noo obidva teda vyzerajú že sú určite vyborne pre pokožku rovnako ako jeden tak aj druhý mne by sa teda hlavne zišlo niečo na pokožku hlavy myslím že to bahno by nebolo zlé, ale čítam o nich prvý krát:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ano su uzasne nedam ich za nic :) .. tak na pokozku hlavy urcite odporucam bahno .. to je na to aj urcene .. viac o tom si mozes precitat aj tu → http://nicoleworldcharm.blogspot.sk/2015/07/mineralne-bahno-z-mrtveho-mora.html?m=1 ;)

      Delete
  3. Kde by som ho mohla zohnať?..veľmi ma zaujal!
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahoj :) Prepac zabudla som dat odkaz z kadial ich mam ... Bahno kupis na Parfums.sk a Mr. Coffe Been mam z tejto stranky → http://europe.mrbeanbodycare.com ;)

      Delete
  4. Coffe scrubs are great, I love them!

    www.elabellaworld.com

    ReplyDelete
  5. Hello darling, great review!
    XOXO
    http://themarielement.blogspot.pt/

    ReplyDelete

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NIKOLA KNAZIKOVA

NIKOLA KNAZIKOVA

Total Pageviews