♥ MARRY CHRISTMAS

December 24, 2015


Ahojte všetci!:)
Hneď na úvod vám chcem všetkým popriať, VESELÉ VIANOCE. Prežite ich v zdraví, pokoji, radosti a v kruhu vašej rodini a najbližších. Tento sviatok nie je len o darčekoch a o tom čo si nájdeme pod stomčekom. Je to sviatok, kedy by sme mali odložiť všetky starosti bokom a tešiť sa spoločne z prítomného okamihu.


Ja som rada, že si môžem konečne po dlhom čase, pozrieť dobrý film s rodinou, prečítať knihu a oddýchnuť si ... to je pre mňa ten najväčší darček.

No aj napriek tomu sa mi nedá neopýtať sa. :) ... Čo si prajete nájsť pod stromčekom vy? Prípadne, dostali ste to po čom ste túžili? :)


Keď už som spomínala film a knihy, mám pre vás pár skvelých typov na dobrú knižky a filmy, ktoré si možno radi pozriete, tak ako aj ja. 


♥ Mojou najobľúbenejšou knižkou, ktorú som kedy prečítala je od Lorny Byrne - Anjeli v mojich vlasoch. Dostala som ju pod stromček od maminy presne pred 2 rokmi. Vtedy ma hneď na prvý pohľad veľmi nezaujala, no nedalo mi to a ešte v ten deň som ju začala čítať ... a ... nemohla som prestať! Proste úžasná kniha. Lorna Byrne má okrem tejto ešte ďalšie dve knihy, ktoré som si hneď ako vyšli kúpila a sú rovnako skvelé. Ale aby ste mohli začať čítať tie, knižku Anjeli v mojích vlasoch musíte mať prečítanu, aby ste to celé pochopili. 




→ Budem rada ak mi do komentára napíšete nejaké typy na váš obľúbený Vianočný film, alebo obľúbenú knižku.

You Might Also Like

10 comments

  1. Niki aj tebe šťastné a veselé, aby si bola v kruhu svojej rodiny, v zdraví, šťastí a láske:)
    Ja si cez tento čad najradšej pozriem Sám doma a klasické filmy: Tri oriešky pre Popolušku a tak:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Tobě také šťastné a veselé vánoce, ať pod stromečkem najdeš spoustu dárků. Mezi filmy k vánocům se mi vybavuje Shrekoleda, Mrazík, Popelka, Sám doma nebo Rudolf s červeným nosem. A vánoční knížku žádnou neznám.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem krásne ♥
      XOXO
      ... ďakujem ta skvelé typy a tá knižka Anjeli v mojich vlasoch práveže tiež nie je Vianočná, len ju ako odporúčm si prečítať :)

      Delete
  3. A merry Christmas to you too! It's indeed the time to watch some classic holiday films!

    Bold Bliss
    http://boldblissblog.com

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Ďakujem kráásne Deniska ♥ aj tebe :)
    XO

    ReplyDelete

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NIKOLA KNAZIKOVA

NIKOLA KNAZIKOVA

Total Pageviews