♥ THING OF YOU

December 14, 2015


Zahaliť sa každé ráno do obláčika parfumu, ako do najjemnejšej šatky - tak začína nový deň snáď každá z nás. Parfum je súčasťou skrášľovacích procedúr, cenným artiklom kozmetickej taštičky a taktiež aj malou voňavou ,,závislosťou" každej ženy.

Urobte z chvíľky jedinečný moment s vôňou, ktorá zachytí emócie spájajúce nás všetkých.... Thinking of You od Mary Kay. Táto parfumová voda môže byť dokonalým darčekom.


Zdieľajte vôňu priateľstva s Thinking of You - Parfumovou vodou. Každá žena vie, čo robí jej život plnohodnotnejším. Radosť z priateľstva. Sila lásky. Povedať ,,Myslím na Teba”, keď to najmenej čakáte. Povedzte priateľom ,,Vážim si Ťa.” Oslávte jedinečnú udalosť. Povedzte niekomu „ďakujem” za všetko, čo pre vás robí, alebo sa jednoducho odmeňte sami.

Otvorte jedinečnú krabičku a objavte v nej miesto k napísaniu vlastného odkazu. Môže byť darovanie darčeka ešte jednoduchšie? Príveskom, ktorý je pripevnený k vrchnáku parfumu, potešíte určite všetkých. Je možné si ho pridať k obľúbenému náramku a ten vás bude neustále pripomínať.



Vôňa parfumu sa môže počas dňa meniť. Zložky parfumu začínajú totiž pôsobiť v rôznych chvíľach, akonáhle dôjde k styku s pokožkou. Špecialisti na parfumy rozlišujú 3 tóny vôní:

○ Vrchné tóny:
• zmes oslnivej vône mandarínky, šťavnatej bielej broskyne a slivky

○ Stredné tóny:
• krémový jazmín, ružový zemolez, konvalinka

○ Spodné tóny:
• vanilka, pačuli


Parfumovaná voda Thinking of You od Mary Kay si ma hneď na prvý pohľad získala už svojim vzhľadom. Škatuľka, ako aj flakón samotnej vône, sú krásne a precízne prepracované. Mašlička, krásna rozkladacia krabička (na ktorú je možné napísať aj venovanie), prívesok v tvare srdiečka, ktorý je odnímateľný... kto by takémuto krásne spracovanému parfumu odolal? A to sme ešte stále len pri vzhľade parfumu.

Čo sa týka vône, každému sa páči niečo iné, takže je to individuálne. No za mňa, táto vôňa sa stala mojim absolútnym favoritom! Milujem sladké vône a táto patrí práve k nim. Získala si ma všetkými svojimi ,,zbraňami", ktoré ponúka.



POZNÁTE TÚTO VOŇAVKU OD MARY KAY?

You Might Also Like

2 comments

  1. má krásny flakón aj krabičku :))

    ReplyDelete
  2. To je moc krásně napsaný článek, smekám♥ Doplněnými dobrými fotkami a souhlasím s tebou, že je to perfektní typ na dárek:)

    ReplyDelete

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NIKOLA KNAZIKOVA

NIKOLA KNAZIKOVA

Total Pageviews