♥ I LOVE PAPANGA

June 21, 2015


I LOVE PAPANGA .... Ahojte všetci, krásnu nedeľu Vám prajem!:) Ako si užívate víkend? Počasie sa nám zhoršilo, takže si ani neviete predstaviť akú mám radosť že som stihla nafotiť fotky pre tento článok ešte skôr než by bolo neskoro. :) Tento outfit/fotky s gumičkami Papanga, som fotila už dávnejšie ale keďže ich bolo veľa, nemala som zatiaľ veľa času aby som ich spracovala, tak preto až teraz. Ale vždy lepšie ako nikdy. :) Tieto fotky som chcela poňať v zábavnom a letnom štýle, čo si myslím že sa mi podarilo, čo myslíte? :) Fotky som fotila nie kôli outfitu, ale kôli mojím obľúbeným PAPANGA gumičkám, ktoré som na blogu spomínala už viac-krát! Sú proste úžasné a odporúčam si zaobstarať aspoň jednu!

Papanga je úžasná vlasová gumička, ktorá vlasy netrhá, nestrapká a dobre drží účes - cop, či drdol. Je vhodná na bežné nosenie, na šport i ako módny doplnok! Papangu si môžete doladiť k oblečeniu, k plavkám alebo si urobiť pestrofarebný náramok ako som to spravila ja.

Malá Papanga je určená na menší objem copu a vacsia je na väčší objem copu. Papanga je odolná, ale ak ju predsa len viac roztiahnete, použite pohár s horúcou vodou, stačí chvíľka a papanga je späť!

Ja mám svoje Papanga gumičky z Bratislavského salónu Elixir Joico Salon, kde ich majú za skvelú cenu a v rôznych farebných variantách. Momentálne majú aj novú metalickú kolekciu, tak sa bežte na ich stránky určite pozrieť a vyberte si tu svoju obľúbenú :)

Počuli ste už o týchto "zázračných" gumičkách? Vlastníte nejakú a ak nie rozmýšľate o jej kúpe? Ktorá farba sa Vám páči najviac? Chceli by ste si o ne zasúťažiť? .. Teším sa na vaše komentáre. :)









You Might Also Like

3 comments

  1. O gumičkách jsem slyšela a viděla jsem ji na pár lidech, zatím žádnou nemám, ale možná si ji pořídím:) A strašně se mi líbí ty fotky Nikol, jak pózuješ, jsi hrozně fotogenická!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Áno čím ďalej tým ich má viac a viac ľudí. A pritom ešte pred 3 rokmi, keď som mala svoju prvú gumičku sa o nich ani veľmi u nás na slovensku nehovorilo. :) ... avšak treba si dávať pozor na fejky, pretože tie ti vydržia maximálne tak 1 týždeň. Mne jedna Papanga gumička vydrží aj vyše 1 roka, ak nie viac takže je to super investícia, odporúčam! :) .. A ďakujem krásne Vendy, som rada že sa fotky páčia snažila som sa vyhrať sa stým. :)

      Delete
  2. Thanks for sharing pic..

    http://www.angelnx.com/

    http://www.angelnx.com/Salwar-Kameez

    ReplyDelete

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NIKOLA KNAZIKOVA

NIKOLA KNAZIKOVA

Total Pageviews