♥ WHAT´S IN MY BAG

June 19, 2015



Stále sú čím ďalej tým viac populárnejšie články a videá o tom "Čo sa nachádza v mojej kabelke". Rozhodla som sa neostať pozadu a aj ja vám priblížiť to, čo bežne nosím v kabelke.


○ Ako prvé vám predstavím .. v hlavnej úlohe moju kabelku od Tommy Hilfiger, ktorú mám s AmericaOutlet. Je moja najobľúbenejšia a rada si ju beriem najmä keď potrebujem toho zo sebou viacej, pretože sa do nej zmestí čokoľvek a v akomkoľvek množstve. :)  Takže a teraz čo sa v nej nachádza? Ako prvé v nej nesmú chýbať moje okuliare. Slnečné okuliare a ani tie dioptrické okuliare, a to najmä v lete! :) Máte vy svoju obľúbenú značku okuliarov, alebo sa rozhodujete pri ich kúpe podľa iných kritérií? Ja osobne najmä podľa tvaru, aby sa mi hodili a aby som sa v nich cítila dobre.


○ Ďalej prichádza na rad peňaženka, moja obľúbená voňavka od Victorias Secret - Bombshell a v mojej kabelke nikdy nesmie chýbať aspoň jedna z mojich najobľúbenejších Papanga gumičiek! :)


○ A na rade je moja priehľadná kozmetická taštička v ktorej sa nachádzajú moji pomocníci:
Antibakteriálny krém na ruky od Balei, zubná niť, hojivý zázrak (vrúcne doporučujem!) od Oriflame - Tander Care, opäť ďalšie Papanga gumičky, balzam na pery od Victorias Secret a rúž od Catrice cosmetics (v odtieni 020 Maroon).


○ A nakoniec by som sa potom čo vyjdem z domu nezaobišla bez svojho mobilu, slúchadiel do mobilu značky ChicBuds, maličkého zápisníku, ktorý by nemal chýbať žiadnej slečne v kabelke a môjho obľúbeného časopisu VivaGlam Magazine, ktorý mi spríjemni chvíle strávené cestovaním autobusom....

○ PS.: A samozrejme nikdy nezabudnem ani na kľúče, až na výnimku kedy som ich zabudla vyfotiť, ale snáď mi to odpustíte ;)

Tak a to je pre tento článok všetko. Dúfam, že sa Vám článok páčil a možno vás aj inšpiroval. Budem rada ak mi do komentárov napíšete, čo nesmie chýbať vo vašej kabelke. Tiež budem rada ak mi napíšete aké typy článkov by ste si radi prečítali na mojom blogu. Za každý komentár už teraz vopred ďakujem!

Prajem Vám všetkým krásny víkend! :)

You Might Also Like

1 comments

  1. wow awesome...

    http://www.angelnx.com/

    http://www.angelnx.com/Salwar-Kameez

    ReplyDelete

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NIKOLA KNAZIKOVA

NIKOLA KNAZIKOVA

Total Pageviews