♥ ČÍM DOPLNIŤ SVOJ ŠATNÍK!?

July 27, 2015


○ Prípravy na leto vrcholia! Čím by ste si toto leto mali určite doplniť šatník? Ak rozmýšľate nad tým, čo si na toto leto určite kúpiť, aby ste aj vy išli "s dobou", tak určite čítajte ďalej.


OVERÁL

• Oblečenie o ktorom už musel počuť určite každý jeden z Vás! Toto leto sa snáď ani o ničom inom nehovorí. Vo vašom šatníku by sa mal preto nachádzať minimálne jeden overál. Určite si ho obľúbia najmä milovníci šortiek. :) Je pohodlný a pekne vyzerá, dokonca vám opticky predĺži nohy.


SUKNE

• A nie len tak obyčajné sukne. Určite si zaobstarajte napríklad "áčkové" strihané sukne s kvetinovými motívmi, alebo klasiku (čiene-biele). Avšak ak chcete zažiariť pokojne choďte aj do neonových farieb, v ktorých krásne vynikne vaša opálená pokožka.

ZLATÁ FARBA - Č.1

• Zlatá farba hrá toto leto veľkú úlohu. Vedeli ste, že metalické gladiátorky, sú sezonním trendom číslo jedla? Ak ešte nevlastníte žiaden kúsok tejto farby, skúste to zmeniť.



PRÚŽKY, PRÚŽKY, PRÚŽKY...

• Na zozname aktuálnych trendov určite nájdeme aj pruhy. Buďte odvážne a zkombinujte rovno dva prúžkované kúsky. Pokiaľ zvolíte oblečenie z rovnakým farebným základom, výsledok bude dokonalý. A vôbec nevadí, že prúžky nebudú smerovať rovnako.




ČO NESMIE CHÝBAŤ V LETE VO VAŠOM ŠATNÍKU?


You Might Also Like

3 comments

  1. Mám zlatý sveter a rada by som si kúpila áčkovú sukňu alebo šaty, už som skúšala aj pár modelov, ale zvyčajne na mne všetky sukne vyzerali nejako zvláštne, ale chce to len hľadať.
    Bianka

    ReplyDelete

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NIKOLA KNAZIKOVA

NIKOLA KNAZIKOVA

Total Pageviews