♥ ACCORDING APPEARANCE CAN BE CONSIDERED A FLOWER, BUT NOT A HUMAN BEING.

July 03, 2015


Vonku nie je po minulo týždňovom smutnom počasí ani stopy a tak som opäť vyvetrala zo svojho šatníka šaty. Toto je prvý krát čo som ich mala kedy na sebe a to som si ich kúpila už minulý rok. Pre mňa sú totiž dosť "nevhodné", keďže nie som zvyknutá na také krátke šaty, ale zato sú krásne! :D Sú z príjemného materiálu, takže mi nedalo si ich nekúpiť. Čo poviete? Ako sa Vám páči výsledný outfit? A ako prázdninujete, chystáte sa niekam na dovolenku? :)





 KRÁSNE PRÁZDNINY!

You Might Also Like

5 comments

  1. Šaty jsou krásné a nejsou nevhodné, ty si v nich určitě vyjít můžeš, horší by to bylo, kdyby si měla o 20 kilo navíc, to už by nevypadalo hezky :D Líbí se mi jejich vzor a máš na ně fakt skvělou hubenou postavu, taky tu máš krásné vlasy:3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem krásne Vendy. :)
      Áno aj mne sa veľmi páčili, preto som si ich kúpila, ale myslela som to tak, že na môj vkus sú až príliž krátke, nie som na také zvyknutá :) .. A ešte raz ďakujem :) Aj ty máš skvelú postavu ;)

      Delete
  2. Sú krásne, ale ja by som ich asi tiež často nenosila, nie som veľmi typ na mini dĺžky, postavu by som na to mala, ale odvahu nie, raz som mala jednu mini-sukňu a mala som ju na sebe dvakrát, obzeralo sa po mne celé mesto, ale necítila som sa príjemne a sebavedomo, momentálne ju už našťastie neoblečiem a vyberám si dĺžky, ktoré sa hodia aj do práce.
    Bianka

    ReplyDelete
    Replies
    1. V tomto som presne rovnaká ako ty!:)) Tie sa na mna každy obzeral a tiež som sa necítila príjemne. Mne sa totiž také šaty páčia ale žiaľ mala som ich na sebe raz a odvtedy nie :)

      Delete
  3. Nice pic.

    http://www.angelnx.com/

    http://www.angelnx.com/Salwar-Kameez

    ReplyDelete

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NIKOLA KNAZIKOVA

NIKOLA KNAZIKOVA

Total Pageviews