♥ BEAUTY TIPS - PERFECT LIPS

July 15, 2015


Aj vy chcete, aby váš rúž zostal na perách po celý deň? Mám pre vás obľúbený trik hollywoodskych vizážistov, na ktorý nedajú dopustiť ani hviezdy, no teraz už ani "obyčajný" ľudia. Ja tiež nie som výnimkou! Tu je návod, ako na to!

1. KROK - nanesiete kontúrovaciu ceruzku /rovnakej farby ako je váš rúž/, ktorou vyfarbíte vaše pery.

2. KROK - otlačte si pery do vreckovky.

3. KROK - štetcom naneste púder.

4. KROK - štetcom na pery nanesiete rúž.


Zabúdať by ste však nemali ani na výber toho správneho rúžu, ak už chcete aby bol finálny výsledok skutočne dokonalý. Nesprávne zvolený rúž vám to nezaručí. Vyskúšala som už mnoho rúžov, no ak mám povedať pravdu, žiaden mi nevydržal na perách viac ako 5 minút (skutočne, je to fakt!). Až som nedávno vyskúšala True Dimensions od značky Mary Kay. Skutočne môžem povedať, že aj napriek tomu, že som jedla, pila... (proste vôbec nebrala ohľad na to, že som si len pred chvíľou dala na seba rúž) vydržal mi na perách až niekoľko hodín. Sama som tomu nemohla uveriť, no musím uznať že je skutočne je kvalitný. A preto, ak ste ešte nenašli ten svoj správny rúž, určite sa oplatí zainvestovať do drahšieho a kvalitnejšieho rúžu. A úprimne vám naozaj odporúčam práve nejaký z kolekcie Mary Kay, nech je to už akýkoľvek odtieň. Určite neoľutujete a sami budete príjemne prekvapení, tak ako aj ja.



You Might Also Like

3 comments

  1. Ta červená ti jako černovlásce nehorázně sluší♥ Ta první fotka je fakt krásná, jak profesionální photoshoot, hezky nalíčené, oči, rty, vlasy, vše!:) A ty nehty jsou veselé:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ďakujem krásne!♥ potešila si ma, som rada, že sa ti fotky páčia. ;)

      Delete
  2. Awesome thanks for sharing..

    http://www.angelnx.com/

    http://www.angelnx.com/Sarees

    ReplyDelete

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NIKOLA KNAZIKOVA

NIKOLA KNAZIKOVA

Total Pageviews