♥ MARY KAY SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH

July 17, 2015


Krásne slnečné ráno vám prajem krásky! Poslednú dobu som toho čítala veľa o rôznych kefkách na čistenie pleti. A tak som si povedala, že sa tiež pridám a predstavím Vám tú môju! :) Ja mám svoju kefku od značky Mary Kay - Skinvigorate. Pre mňa je to doslova malý zázrak! :) Vždy som mala sklony k akné, zlepšilo sa to až zdravom stravou a pohybom, no úplne nevymyzli, ale teraz nechcem písať o tom. Chcem tým povedať to, že od tej doby, čo pravidelne (ráno a večer) používam túto kefku sa mi zlepšila pleť. Kefku nepoužívam dlho, a vy by ste si mohli pomyslieť, že teda nemôžem napísať objektívny názor na ňu, ale opak je pravdou. Už po pár dňoch boli na mojej pleti viditeľné výsledky. Pleť je krásne žiarivá, čistá a pružná.


Pred použitím kefky, si vždy "dôkladne" (tak ako som to robila aj predtým), vyčistím pleť. No až po použití kefky zistím, že som si ju až tak dôkladne nevyčistila, ako som si myslela. Na kefke bolo vidieť ešte zvyšky make-upu, ktoré som mala aj napriek odlíčeniu. Teraz keď sa pozriem spätne ako vyzerala moja pleť predtým, ani sa nečudujem, že bola bez života. Musím povedať, že teraz by som si bez kefky už nedala ani rady. 


Kefka má dve rýchlosti. Ja používam tu prvú, nižšiu. Aspoň teraz zo začiatku, kým si na ňu moja pleť zvyká. V balení nájdete dva nádstavce (ružový - je jemnejší a ja osobne ho odporúčam ho použiť ako prvý ; biely - má o trošku tvrdšie štetinky, a preto je podľa mňa vhodnejší, ho použiť ako druhý, čiže keď Vám už ten prvý doslúži). Pokiaľ by vám časom nádstavce už doslúžili a vy potrebujete nové, nemusíte si kôli tomu kupovať novú kefku, stačí si kúpiť náhradne nádstavce. Súčasťou balenia sú tiež dve baterky.


Na tejto kefke je super to, že si ju kľudne môžete zobrať aj do vane a počas kúpania si spokojne vyčistiť aj pleť. Je tiež vhodná na cestovanie a v kufry vám nezaberie veľa miesta.
Cena kefky je 56 €, a oproti iným kefka si myslím, že je to super cena.


○ AKO NA TO? - NÁVOD NA POUŽITIE

1. Krok: 
Najprv odstráňte očný mejkap. Následne nato, navlhčite tvár aj kefkový nástavec vodou. 

2. Krok: 
Aplikujte svoj obľúbený čistiaci prípravok Mary Kay. (Ja používam Botanical Effects - hydratačný gél pre zmiešanú až mastnú pleť)

3. Krok: 
Zapnite kefku a zvoľte požadovanú rýchlosť.

4. Krok:
Vyčistite tvár jemnými masážnymi pohybmi. Začnite na lícach, potom presuňte kefku na oblasť nosa a brady a nakoniec čistite oblasť čela. Každú oblasť čistite cca 15 sekúnd.

5. Krok:
Opláchnite tvár aj kefkový nástavec teplou vodou.

6. Krok:
Ďalej pokračujte vo svojej štandardnej starostlivosti o pleť.


○ ČO SKINVIGORATE ČISTIACA KEFKA SĽUBUJE - JE TO NAOZAJ TAK?

○ Odstraňuje mejkap 85% účinnejšie ako čistenie rukami.  
○ Zlepšuje vstrebávanie ďalších prípravkov starostlivosti o pleť.    
○ Okamžite zlepšuje vzhľad pleti.   
○ Pomáha zahladiť stopy už vzniknutého poškodenia pleti a zjednotiť jej tón.    
○ Zmierňuje výskyt jemných liniek a vrások.  




POUŽÍVATE AJ VY ČISTIACU KEFKU NA PLEŤ ALEBO SI VYSTAČÍTE S ODLIČOVANÍM VLASTNOU RUKOU? AK MÁTE .. STE S ŇOU SPOKOJNÝ?


You Might Also Like

1 comments

  1. wow thanks for sharing..

    http://www.angelnx.com/

    http://www.angelnx.com/Sarees

    ReplyDelete

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NIKOLA KNAZIKOVA

NIKOLA KNAZIKOVA

Total Pageviews