♥ TANGLE TEEZER

July 01, 2015


Ahojte :) Dnes vám prinášam recenziu o kefe na vlasy Tangle Teezer. Túto pre mňa "zázračnú" kefu, pozná už asi  každý. Je ospevovaná všetkými kaderníkmi, blogermi, youtubermi a aj bežnými ľuďmi. A zaujala aj mňa! Či už jej praktickosť, dizajn, kvalita.


Svoj Tangle Teezer (na ktorý nedám dopustiť!) som si zaobstarala zo stránky parfums.sk. Stojí 10,80€., podľa toho ktorý si vyberiete. Majú s krytom, bez... je to len na Vás. Ja som si samozrejme objednala tú s krytom, keďže som nechcela, aby sa mi štetinky znehodnotili.


Môj prvý dojem (ktorý je stále rovnaký), je ten, že vôbec neľutujem, že som si ho zaobstarala. Konečne si môžem kefu zobrať do kabelky, keď idem do školy, alebo kdekoľvek, bez toho aby mi zabrala polovicu miesta v kabelke. :) A okrem iného musíte uznať, že je aj veľmi štýlová a má krásny dizajn.


Okrem iného mi vlasy naozaj pekne rozčeše bez toho, bez akejkoľvek bolesti. A po rozčesaní ich mám krásne jemné a hladké. ... A včera som si skúšala rozčesať aj mokré vlasy, hneď po umytí a musím povedať, že je to prvý a asi aj jediná kefa, pri ktorej som pri tom neprišla ani o jeden vlas a krásne mi ich rozčesala. :)

Ste aj vy vlastníčkou Tangle Teezer, alebo tejto kefe nejako extra nefandíte? Aké s ňou máte skúsenosti vy? Budem rada ak mi napíšete svoj názor so komentáru.


Majte sa zatiaľ krásne a oficiálne Vám týmto chcem popriať PEKNÉ PRÁZDNINY plné slniečka a zážitkou! :) ☼ 

You Might Also Like

6 comments

  1. Tangle teezer miluju! Používám ho přes dva roky, už jsem dva vystřídala, ale tyhle hřebeny jsou fakt báječné! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Áno to máš pravdu!:) Ja ho používam asi len 1 týždeň, ale už navždy! ... Je to ako s Papanga gumičkami, už ich nikdy nevymením za žiadne iné, tak aj Tangle Teezer. :)

      Delete
  2. Taky ho mám, ten stejný tvar, jen celý černý a je opravdu skvělý:3 A máš pravdu už jsem o něm četla všude možně:))
    A Niky, hrozně ti na fotkách sluší černé vlasy, nevím jestli je máš obarvené, někde je máš tmavě hnědé ale ty černé jsou perfektní na tobě:D :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Áno je perfektný zamilovala som si ho!:)
      Ďakujem krásne Vendy :) ... No ja aj mám tmavo hnedé vlasy (až čierne), ale na fotkách to vypadá rôzne, podľa toho či sa fotím v tme, na slnku, na svetle ... :) A tieto fotky sú k tomu ešte trochu upravené takže to bude asi tým :) Ale ďakujem naozaj krásne. :)

      Delete
  3. Ako vidím aj tebe sa TT osvedčil a máš z neho veľkú radosť. Je naozaj perfektný a ani ja na neho nedám dopustiť.

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    ReplyDelete

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NIKOLA KNAZIKOVA

NIKOLA KNAZIKOVA

Total Pageviews